17.9.2013

Mökkiviikonloppu

Taas vierähti tovi viime kirjoituksesta!

Viime viikonloppu hujahtikin sitten Villen kanssa mökkeillessä (kiitos mökkilainasta Marjo!). Huristeltiin sinne lauantaina päivällä ja Tapsu oli ensimmäistä kertaa mukana vähän pidemmällä reissulla. Sehän tietenkin jo alkumatkasta oksensi koppiinsa ja sitä alettiin Itiksen kohdalla siivoamaan.. Loppumatka sujui kuitenkin onneksi hyvin ilman välikohtauksia.

Saavuttiin perille kun aurinko alkoi jo pikku hiljaa laskea. Mun piti sitten heti tarttua kameraan ja räpsiä muutamat kuvat.


Mökkihän oli kokonaan vailla sähköjä ja juoksevaa vettä, joten pientä erämeinikiä oli ilmassa. Auringon laskettua meille sattui pieni välikohtaus öljylampun kanssa ja päätettiin pärjätä pelkkien kynttilöiden avulla loppuaika. :D Mutta ei siitä sen enempää hehhe. Mähän pelkään myös vähän pimeää ja tuoltahan sitä löytyi! Koko ajan mietin, että joku voisi ulkona seisoa metrin päässä musta ja en näkisi sitä. Hyi!

Kokonaisuudessaan oli erittäin rentouttava viikonloppu ja olisin kyllä viihtynyt pidempäänkin. Maanantaina ajettiin aamusta suoraan töihin ltavuoroon ja matkalla oli taas Tapsun oksennusepisodi uudestaan. Heti kun pysähdyttiin tien reunaan, takaa tuleva auto pysähtyi myös ja kysyi tarvitaanko apua! Heti huomaa kuinka eri meininki maalla on verrattuna kaupunkiin.

Ville on tän illan keikalla Otaniemessä, joten mulla on yksinäinen ilta... Kohta sentään laulutunnille, etten ihan tyystin tähän sohvalle jämähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti