29.8.2013

Villen syntymäpäivät

Eilen oli Villen 29-vuotis synttärit! Aamulla oli aamiainen pöydässä kun Ville heräsi. Olen itse harmillisesti just nyt flunssassa.. Jotain hyvää jos ei pahaakin; heräsin ainakin ilman herätyskelloa tarpeeksi aikaisin kattamaan pöytää!


Aamupalan jälkeen Ville luuli lähtevänsä töihin, mutta Vallilassa odottivatkin yhtiökumppanit kakun ja synttärilaulun kera. Villellä ei tainnut olla aavistustakaan moisesta, koska aamulla mietti muistaakohan kukaan synttäreitä. :P Moni nykyään luottaa siihen, että Facebook muistuttaa kaikista synttäreistä, mutta Villehän ei siellä ole.

Pojat olivat vieneet Villen Myllypuroon ajelemaan kartingia ja sitten viideltä vapauttivat Villen mulle ja lähdettiin siitä sitten Muruun syömään. Kipulääkkeiden voimalla jaksoin siellä pari tuntia olla ja sitten lähdettinkin jo kotiin pitämään vielä leffa-iltaa. Murussa oli kyllä tosi kiva tunnelma ja mukavat tarjoilijat! Me molemmat otettiin päivän menut ja mä luonnollisesti tarjosin, kun synttäreistä oli kyse.




 Murussa oli myös aivan hurmaava viinipulloista tehty valaisin! Tälläinen olisi kiva myös omassa keittiössä!


Murun jälkeen tosiaan suunnattiin ihan kotisohvalle leffan ääreen. Valkkasin Netflixistä tänä vuonna tulleen leffan Hansel & Gretel ja koko ajan luulin, että katsotaan sitä paljon mainostettua leffaa Hansel & Gretel: Witch Hunters, jossa Pihla Viitalakin näyttelee... :D Ilmeisesti tänä vuonna onkin tullut kaksi Hannu ja Kerttu -leffaa ja tämä oli kyllä melkoinen pettymys. Koko leffa ihan hirveetä splatteria ja muutenkin aika kehnosti tehty! :D Sori Ville huonosta leffavalinnasta!! Noh, paikka paikoin toi leffa oli niin huono, että ihan nauratti, eli kyllä siitäkin jotain iloa saatiin.

Oletteko nähneet jompaa kumpaa näistä Hannu ja Kerttu -leffoista? Mitä mieltä olette niistä?

2 kommenttia:

  1. Ihana lamppu!!! Askarrellaaks tommoset!t.essi

    VastaaPoista
  2. Eikö ookin!? Kaikki viinipullot talteen tästä lähtien. (: En kyllä tiiä millä keinolla saadaan pohjat niistä irti..

    VastaaPoista