8.8.2013

Tampere

Käytiin Villen kanssa Tampereella parin päivän reissulla. Yövyttiin Omena-hotellissa ihan Stockaa vastapäätä ja käytiin tsekkaamassa pari kirpputoria ja ihania ravintoloita ja baareja! Ainiin ja tietysti MUUMIMUSEO! :D Siellä ei harmikseni saanut kuvata, joten kaikkien täytyy käydä siellä itse..

Tampere on ehdottomasti mun lempparikaupunki Suomessa ainakin toistaiseksi. Ihmiset on huomattavasti rennompia ja ystävällisempiä siellä kuin Helsingissä! Sinne muuttaisin, jos Helsingistä pitäisi/haluaisin pois joskus muuttaa.


Käytiin herkuttelemassa Panimoravintola Plevnassa.




Sitten vähän kortinpeluuta KellariTillikassa. Mulla sattui hyvät kortit ja oli pakko ottaa kuva! :D En muista edes tän pelin nimeä, mutta jos joku tunnistaa, niin tietää, että näillä ei hävitä. (:



Vielä matkalla hotellille sillan toisella puolella käytiin Paapan Kapakassa kuuntelemassa jazzia.


Tässä vielä kuva mun kirpparilöydöistä! (: Käytiin varsinaisesti kahdella kirpparilla: Bonus kirppis ja Radiokirppis. Poikettiin myös matkan varrella parilla muulla kirpputorilla, joiden nimiä en muista, mutta niistä ei tullut ostettua mitään.

Ainiin, vielä mainos! Innostuksissani perustin toisenkin blogin: Helsinki happening. :D Tässä blogissa en siis enää kerro tulevista tapahtumista juurikaan, vaan sellaiset jutut käsitellään tuossa uudessa blogissa. Kokoan sinne myös pikkuhiljaa linkkilistaa hyödyllisistä nettisivuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti