7.9.2013

Arki

Tällä viikolla tunsin ekan kerran, että syksy ja arki ovat alkaneet. Töissä melken kaikki ovat pitäneet jo kesälomat loppuun, laulutunneilla alettiin kasata kappaleita seuraavaan tutkintoon ja suunnitella mitä tänä vuonna tehdään, aamulla töihin lähtiessä ilma on ihanan pirteä ja raikas. Moni valittaa syksyn alkamista, mutta mä pidän siitä älyttömästi! Sadekaan ei haittaa, kunhan sitä ei ole joka päivä. Mutta ihmiset, älkää käyttäkö vain mustia sateenvarjoja, niin syksy ei ole niin synkkä! Piristetään toistemme päiviä hassuilla sadevaatteilla.

Sateesta puheen ollen, joku oli unohtanut apteekkiin ihanan värikkään Espritin sateenvarjon ja se roikkui unohdettujen tavaroiden säilössä useita viikkoja. Oletin, että kukaan ei sitä enää tule hakemaan, joten päätin ottaa sen omaan käyttöön ainakin toistaiseksi ja melkein suorastaan odotan, että sataisi. Jos siis olet unohtanut sateenvarjosi monta viikkoa sitten Itikseen ja tunnistat sen omaksesti, täällä se on hyvässä hoidossa ja saat sen takaisin! :D


Mulla on aina syksyn alussa hyvä fiilis, kun arki alkaa kesän jälkeen. Kaikki asiat palaa taas normaaleihin uomiinsa, kun lomilta palataan töihin ja kouluun, harrastukset alkavat taas kesätauon jälkeen jne. Todennäkösesti aika monella muullakin on kesän jälkeen uutta puhtia ja päätetään, että tänä vuonna jaksan sykkiä jouluun asti. Kun joulun alla katsoo miten kävi, näin ei ehkä sitten ihan ollutkaan.. Innostus lopahtaa ainakin mulla viimeistään parin kuukauden jälkeen. Varsinkin koulun/opiskelun suhteen huomasin joka vuosi saman kaavan. Katsotaan miten tänä vuonna käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti