6.9.2013

LivBox syyskuu

Meninpä sitten tilamaan LivBoxin kolmeksi kuukaudeksi. Jos joku ei ole tämmöisestä kuullut, klikkaa tästä! Pari kuukautta pohdin tilaanko, mutta kun Facebookissa mainostettiin 10 euron alennusta, tartuin siihen.

Eilen sitten hain ensimmäisen boxini postista. Postimies oli elämäänsä kyllästynyt, murahteli vain ja mun pakettikin oli ihan rikki. Siinä ei kyllä ollut asiakaspalvelu parhaimmillaan. Luulin jo hetken, että postinkantaja oli pöllinyt puolet paketin sisällöstä, mutta kotona kävi ilmi, että kyllä kaikki oli tallella!

Tällainen oli LivBoxini sisältö:


Tykkäsin boksista, mutta aika iso miinuspuoli oli mielestäni se, että suurin osa oli ilmaisnäytteitä, jotka jostain olisin saanut ihan ilmaiseksi. Ainoa täysikokoinen tuote oli Max Factorin luomiväri, jonka väristä kyllä tykkään tosi paljon! Huomenna se pääsee kenties kokeiluun.



Ainoa tuote, josta en varsinaisesti innostunut oli Louis Widmerin puhdistusmaito siitä syystä, että niitä olen saanut töistäkin ilmaiseksi ja edellinenkin on vielä käyttämättä. Onneksi se tuli kuitenkin hajustettuna, koska tykkään enemmän hajustetuista tuotteista, kuin sellaisista, joissa ei ole lainkaan tuoksua. Louis Widmerillähän lähes kaikki tuotteet löytyvät sekä hajusteella että ilman.

Mr. Bronnerin Magic Soap oli kylläkin hajusteeton, mutta arvostan tuotteen ekologisuutta! 


Peppy Galore-merkki on kokonaan uusi tuttavuus minulle. Pullo on ainakin söpön näköinen. Olen vähän huono käyttämään kasvovettä, mutta tämmöisen pienen pullon saan varmasti kulutettua. Onko kukaan teistä kokeillut jotain Peppy Galorea? Mitä tykkäsit?

Bossin tuoksua kokeilin tänään. Tykkäsin itse, mutta työkaveri sanoi, että se haisee miehelle. :D En siis nyt tiedä mitä ajatella. Ehkä sitten vain tykkään unisex-tyyppisistä tuoksuista? Jos joku on kyseistä tuoksua kokeillut, kertokaa mielipiteenne!


Kokonaisuudessaan pidin kyllä ensimmäisen LivBoxini sisällöstä. Tuotteita oli aika monta ja kaikki sopivat omaan käyttöön hyvin. Toivottavasti ensi kuussa olisi vähintään yhtä kiva setti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti