22.7.2013

Synttärimeininkejä

Nyt on taas vierähtänyt liikaa aikaa viime kerrasta, mutta hengissä ollaan! Varsinaisena synttäripäivänä toissa viikolla Ville loihti mulle aamupäivällä brunssin, ihanaa! (: Ruokaa oli liikaakin, ei jaksettu syödä läheskään kaikkea!


Sitten illalla käytiin syömässä Ravintola Ainossa Espalla! Oli superhyvää! Lisään vielä ihan erillisen tekstin siitä, kunhan saan kuvat Villen kännykästä. Alun perin meidän oli tarkoitus mennä Muruun, koska sinne minulla on lahjakortti. Se sattui kuitenkin olemaan kiinni juuri pari viikkoa syntymäpäiväni aikaan. Nyt elokuun aikana on mentävä siis sinnekin syömään. (:

Viime kuussahan kävin ystävättäreni kanssa Boulevard Socialissa. Se oli ensimmäinen hienompi ravintola, jossa koskaan olen käynyt ja taisin hurahtaa nyt ravintoloihin. Tästä lähtien tulee käytyä varmasti useammin. Rahanmenoa siis luvassa. Kamera oli silloin mukana, mutta ruoat taisivat olla liian hyviä ja kuvien ottaminen unohtui kokonaan! Otin silti menusta kuvan! :D Social Boulevard on siis yksi Tomi Björkin ravintoloista, joista seuraavaksi täytyy käydä testaamassa Farang.


Viime lauantaina sitten pidin synttärijuhlat! Vieraita tuli noin 40 ja hauskaa oli! (: Lisää kuvia myös juhlista Villen kännykästä myöhemmin!

 
Tein kuvassa näkyvällä ohjeella kakun! Ei tullut noin kaunis, mutta hyvää oli ja se on pääasia. Pelkäsin kyllä että kakku olisi epäonnistunut, mutta onneksi pelkoni osoittautui turhaksi. Kakuissa on se huono puoli, ettei luomusta voi maistaa ennen h-hetkeä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti