30.7.2013

Ensi lauantaina Kallio Block Party!

Ensi lauantaina siis Kallio-liike järjestää jälleen ilmaisen Kallio Block Party -festarin (linkki Facebook-sivulle). Tänä vuonna festari järjestetään Kolmannella linjalla ja sen ympäristössä. Joitakin mielestäni tsekkaamisen arvoisia artisteja tulee tässä:

Tiiu Helinä 21.00 Kallion kirkossa
Max Lilja 18.00 Kallion kirkossa
Laineen Kasperi 19.30 1. lavalla
Stockers! 15.00 1. lavalla
Eva & Manu 21.00 3. lavalla

Kaikki kiinnostuneet siis festaroimaan 3.8. Kallioon! I'll be there! Hyvä meno on taattu.


Ainiin, vielä vähän aiheesta kukkaruukkuun:

Moni varmasti tietää, että olen hiukan kyllästynyt apteekkityöhön ja haluaisin vielä opiskella jotain uutta. Olen viime päivät pohtinut Haaga-Helian Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmaa. Onko kenelläkään kokemuksia tästä koulutusohjelmasta taikka vain Haaga-Helian Pasilan toimipisteestä?

Itse siis olen kerran vuosia sitten tuonne pyrkinyt, en päässyt. Samana vuonna tosin pääsin yliopistolla lukemaan farmasiaa, joka oli silloin ensimmäinen vaihtoehtoni. Hakutilastojen mukaan kuitenkin kyseiseen koulutusohjelmaan olisi nykyään jonkun verran helpompi päästä ja etenkin kun syksyn haussa on vähemmän hakijoita. Ylppäreistä saamani lähtöpisteet ovat ihan ok. Myös työkokemuksesta voi saada enintään 10 pistettä, mikä helpottaa sisäänpääsyä suunnattomasti.

Aion joka tapauksessa mennä pääsykokeisiin. Ainahan voi myöhemmin päättää ottaako opiskelupaikan vastaan, jos sattuukin pääsemään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti