17.6.2013

Kirpparointia ja loman odotusta!

Taas vierähti aikaa viime kirjoituksesta, mutta täällä taas ollaan!

Eilen käytiin kirpparilla messukeskuksessa. Oli ensimmäinen laatuaan ja piti käydä katsomassa oliko tuosta mihinkään... Ja olihan siitä! Ens kerralla kun moinen järkätään meen kyllä myymään, jos vaan kynnelle kykenen. Ostin:
  • Violetin pitkulaisen Mymmeli-pyyhkeen 1 eurolla (josta myyjä puhui Pikku Myy:nä, mutta en jaksanut korjata häntä :D) 
  • 2  puista Nipsupinssiä (yht. 50 senttiä)
  • Monte-Criston kreivi -kirjan 1 eurolla
  • Paljon nappeja (yht. 2e). Nappeja yleensä lähden kirppareilta etsimään. Niistä tulee tehtyä etenkin korviksia, mutta silloin tällöin myös muuta, esim. kaulakoruja.
  • Seepravoileipäveitsen (koska meillä on samanlaiset kirpparilta ostetut salaattiottimet, eli mätsää, jee!) 20 sentillä ja siihen sain vielä Tapsulle (kissa) kaupanpäälle superpallon!
Eli toisin sanoen halvalla lähti! Jotkut kyllä taas pyysivät ihan hulluja hintoja tuotteistaan! En ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa. Mun käsityksen mukaan kirpparille tullaan myymään halvalla lukuun ottamatta tietty joitakin keräilytavaroita jne.


Muuten, enää neljä päivää töitä ja sit alkaa mulla kolmen viikon kesäloma! Tätä on odotettu jo pitkään! (: Mökille ensin juhannukseksi ja sitten loppuloma festareita, vähän lisää mökkeilyä ja muuta yleistä rentoutumista! Ah!

Tässä vielä vähän Hurtsia! <3 Ruisrockia odotellessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti