25.6.2013

Juhannusta ja loman alkua!

Nyt on sitten 3 viikon kesäloma töistä alkanut ja juhannusmökiltä palattu onnellisesti kotiin. Tuli syötyä ja nukuttua hyvin (vähän liiankin hyvin) ja nyt jaksaa taas palata Helsingin pyörteisiin ja jatkaa reippailua. Toivottavasti ihan kaikki menetetyt kilot ei palanneet juhannuksen aikana!





Tämmöinen hassu ilmestys roikkui lintupömpelissä!


Kissavanhus kävi ulkoilemassa

Tämmöiset superkerrosleivät pyöräytin eilen illalla ennen kuin taas palaan "terveelliseen" ruokavalioon. :P Ohje löytyi jo aiemmassa postauksessa mainitsemastani kirjasta "Suloiset suolaiset" ja oli ensimmäinen jota kyseisestä kirjasta kokeilin. Helppoa ja hyvää! NAM! (: Semmoinen määrä noissa oli kyllä majoneesia, että tänään piti käydä tanssimassa kaloreita pois.



Mitäs juhannuskuulumisia muilla on? Taiottiinko juhannustaikoja? Meillä jäi tänä vuonna taiat väliin!

Tänään pitikin sitten jo päästä vähän keskustaan ystävän kanssa syömään ja shoppailemaan! Unicafe-lounaan jälkeen suunnattiin Iso-Roballe jälkkärille Kippoon, josta siis saa frozen yoghurttia ja siihen valita itse 3 lisuketta lukuisista vaihtoehdoista. Shoppailureissulta mukaan tarttui Day:stä 6 hauskaa lasinalusta (yht. 7,90) ja 2 valosuojaa silmille (En tiiä mikä niiden nimi on???) yht. 10 euroo. Valosuojat ostin, koska meillä on makkarissa valkoinen verho, joka ei ehkä kesällä oo ihan paras...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti