28.5.2013

Keittokirjojen pauloissa!

Huomasin juuri, että olen viime aikoina ostanut jo ehkä liiankin monta keittokirjaa..


En ole edes kummoinen kokki, mutta nää oli niin herkullisen näköisiä, että oli pakko ostaa. Ja melkein kaikki oli tajouksessa. Muumikokkikirjaa olin jo haikaillut pitkään ja nyt se saatiin! (: Englanniksi tosin, mutta oppiipahan sitten lisäksi kieltä kokatessa.

Ensimmäinen näistä, jonka ostin, oli tämä Taivaalliset kakut. Sain innostuksen ystävältä, joka oli tehnyt kyseisestä kirjasta persikkakakun. Maistui taivaalliselta, kuten otsikko lupaa! Vielä ei itsellä ole ollut aikaa tai tilaisuutta kokeilla näitä, mutta mahdollisimman pian täytyy. Kenties juhannuksena kesäloman alkamisen kunniaksi!



 

Viime viikolla ostin Ulla Svenskin Suloiset suolaiset ja tänään sitten lisäsin kokoelmaan myöskin hänen kirjoittamansa Unelmakakut -kirjan! Nämä molemmat olivat Suomalaisessa kirjakaupassa tarjouksessa.Viimeistään kesällä synttärijuhliin aioin taikoa näillä ohjeilla jotain!

Tässä vielä linkki Ullan blogiin.




Erityisesti (sushin ystävä kun olen) tämä sushikakku saa veden herahtamaan kielelle!


Päivitetty versio perinteisestä tiikerikakusta Ulla Svenskin kirjassa

Sitten vielä tämä Safkaa -kirja oli myöskin tajouksessa, muistaakseni 14,95. Täältä löytyy esimerkiksi ohje pinaattilättyihin sekä muodikas avokadopasta! (:



Eikun kokkaamaan! Mites lukijat, kokkaatteko yleensä reseptin mukaan vai sävellättekö päästä omia ruokia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti